Hirdetés

Távoznak a MythBusters sztárjai



|

10 év után távozik a műsorból Grant Imahara, Kari Byron és Tory Belleci.

Hirdetés

A Discovery Channel honlapján egy videó keretében jelentette be a népszerű MythBusters két fő műsorvezetője, Adam Savage és Jamie Hyneman, hogy a hosszú ideje velük dolgozó Kari Byron, Grant Imahara és Tory Belleci távoznak a műsorból, és az augusztus 21-i szezonzáróban szerepeltek utoljára. A következő évadra azt ígérik, hogy visszamennek a műsor alapjaihoz, amikor még csak ketten dolgoztak. 

Hirdetés

Adam és Jamie megköszönték a három társműsorvezető 10 éves, elképesztő munkáját, és sok szerencsét kívántak nekik a jövőben. Mindhárom távozó műsorvezető a Twitteren tudatta a rajongóival a fordulatot, és hasonlóan köszönte meg az elmúlt éveket. 

Azt még nem tudni, hogy a trió hol folytatja, de Grant és Kari sokat foglalkozik azzal, hogy a fiatal lányokat bevonja a tudomány, technológia, mérnöki vonal és a matematika világába és képzésébe. A MythBusters honlapján külön oldalt szenteltek a trió és az évtizedes munka tiszteletére. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.