Hirdetés

Tron fénymotor élőben



|

Egy floridai műhely elkészítette a hamarosan bemutatkozó Tron: Legacy mozifilm fénymotorjainak mását.

Hirdetés

Nem tisztem megítélni, hogy a klasszikus film, vagy a folytatás művészeti iránya jobb-e a másiknál, ahogyan azt sem, hogy a régi, vagy az új fénymotorok dögösebbek, s bár a tudomány mai állása szerint finoman szólva sem valószínű, hogy átélhetjük, amit Kevin Flynn a Rácson. Aki azonban mégis hasonló élményekre vágyik, s netalántán a pénztárcája is vastagabb az átlagosnál, csekély 55 000 dollárért cserébe hazavihet egyet a tíz motorkerékpár közül, amelyeket az új film fénymotorjai ihlettek.
A Parker Brothers Choppers képviseletében Jeff Halverson elárulta, hogy mindegyik motorkerékpár acél vázra kapott üvegszálas borítást, a meghajtásról pedig a Suzuki TLR1000 iker V-motorjai gondoskodnak.
A kétkerekűek egyenként 474 fontot nyomnak, 100 hüvelyk hosszúak és 23 hüvelyk szélesek. Az "ülés" 28,5 hüvelyk magasságban található.
A motorkerékpárokat egyébként kérésre iPad dokkolóval is felszerelik, ily módon az iPad érintőképernyőjéről leolvashatjuk a motoros életfunkcióit.



 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.