Hirdetés

Újabb strapabíró tablet PC



|

Mindennek ellenáll a Roper Mobile Technology újdonsága.

Hirdetés

 

A Roper Mobile Technology bemutatta Duros névre keresztelt tablet PC-jét, amely újabb alternatívaként szolgál az ütésálló eszközök piacán.

 

A tablet PC kiválóan ellenáll a környezeti behatásoknak: IP-65-ös védettséggel bír a por és víz ellen, valamint megfelel a MIL STD 810F sztenderdnek, ami a rázkódást, ütődést, vagy szélsőséges hőmérsékleteket illeti.

 

duros_frozen.jpg

 

Az, hogy a Duros ilyen strapabíró, némileg teljesítményében is meglátszik. Csupán egy 1 GHz-es Celeron M processzort kapott, de ehelyett AMD Geode LX800 is választható. A maximum 1 GB RAM-mal szerelhető gépbe opcionálisan 64 GB-os SSD-tároló kérhető.

 

A Duros képes GSM, GPRS, EDGE és UMTS szintű adatátvitelre, és beépített GPS-vevőel is rendelkezik. Az áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.