Hirdetés

Zár az IFA 2009 kiállítás



|

Bejelentések a szórakoztató-elektronikai kiállítás utolsó napján.

Hirdetés

A Samsung több érdekes megjelenítővel jelentkezett az IFA-n, ezek közül az egyik az ultravékony XL2370 LED monitor. A készülék legkeskenyebb pontján kevesebb mint 2 cm vastag, a további jellemzői 2 ms válaszidő és 5.000.000:1 kontrasztarány. A LED-technológia révén a monitor fogyasztása egyharmaddal alacsonyabb, mint a hagyományos modelleké.

A Samsu

ifa2009-gaga.jpg
ng 650TS-t digitális táblának nevezik, a készülékben egy 65" nagy felbontású LCD-panel működik, továbbá magában foglal egy számítógépet, egy hangszórót és egy érintőképernyőt is. A monitorra "rá lehet írni", majd az így létrehozott tartalmat rászerkeszteni a korábban megnyitott fájlokra (pl. történelemórán egy térképre lehet rajzolni egy hadjárat vonalát és azt elmenteni).


Az LG egy olyan szoftvert mutatott be, amellyel költségeket lehet csökkenteni irodai környezetben. A Network Monitor lehetőséget ad arra, hogy 11 felhasználó egy számítógépet használjon, mégpedig úgy, hogy a szoftvert egy host számítógépre telepítik, és ezt a gépet használják a felhasználók egy-egy képernyőn keresztül, legfeljebb 10 méter távolságról. A szoftver rövidesen Európában is kapható lesz. A következő generációs Network Montor már 30 felhasználót képes kiszolgálni és távolság korlátozás sem lesz (a kapcsolatot Ethernet hálózaton keresztül építik ki). A program Linuxot és Windowst egyaránt támogat, a felhasználónkénti ár 280 euró.


Az IFA-n némileg bulváros marketing is felbukkant Lady Gaga szereplésével. Az énekesnő a Heartbeats by Lady Gaga elnevezésű fejhallgató-sorozatot mutatta be, amely közlése szerint egyszerre divatkellék és "a világ legjobban hangzó fejhallgatói". A sorozatot ez év folyamán dobják piacra Európában, áruk 100 euró alatt lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.