Hirdetés

UFO-egér a Brandótól



|

A gyártó újdonsága modernkori repülőgépnek és űrhajónak is nézhető, pedig valójában csak egy egér.

Hirdetés

 

A Brandótól már megszokhattuk a kifejezetten ötletes, és az elképesztően eszement kiegészítőket egyaránt. A gyártó mostani újdonsága valahol a kettő között van, ugyanis első ránézésre egy, az Alien vs. Predatorból szökött űrhajó, valójában azonban csak egy USB-n keresztül működő egér.

 

A USB Aircraft Mouse névre keresztelt rágcsálót a repülőgépek kinézete ihlette. A 800 dpi-s, USB-n keresztül üzemelő szerkezet ha működik, LED-fények világítanak belőle. A Windows 2000 és XP mellett a Vistát is támogatja.

 

A 155 x 115 x 35 milliméteres egér 90 grammot nyom, hat színben érhető el, és 17 dollárba kerül (3700 forint). Bővebb információt a gyártó weboldalán találhatnak.

 

brando-aircraft-mouse.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.