Hirdetés

Új Sony Vaio P netbook érkezik?



|

A Sony Insider híradása szerint hat új Sony Vaio netbook megjelenése várható.

Hirdetés

A kizárólag egy céggel foglalkozó weboldal szerint a Sony Vaio P családja bővülhet egy új taggal, amelyet várhatóan hat színben forgalmaz majd a vállalat. A Vaio P szériáról köztudott, hogy az ultrahordozható készülékek, avagy netbookok elnevezése a Sonynál. Az alábbi számozások feltehetően a színeket jelölik, így az új modellkódok a következők: VGN-P710T/B, VGN-P710T/R, VGN-P710T/G, VGN-P710T/W, VGN-P730A/Q és VGN-P730T/Q. A kódnevekben az utolsó betű jelenti a fekete, a piros, a zöld és a fehér variánst, azonban az utolsó kettő modellről még nem tudni semmi pontosat.

ces-2009-sony-p-78371-480x319.jpg

 

Az amerikában már megjelent változatok kódjai alapján a bennfentesek szerint az várható, hogy nem az 1,3 gigahertzes Intel Atom processzort találjuk majd az új netbook készülékekben, hanem valami komolyabb tudásút. Azonban ha mégis maradna az Intel Atomnál a Sony választása, úgy feltehetően a 2 gigahertzes Z550-et választaná. Ez pedig azt jelentené, hogy több memóriával és SSD tárhellyel felszerelt netbookok lepnék el a piacot Sony Vaio P néven. Egyelőre csak remélni tudjuk, hogy nem marad meg pletyka szintjén a hat új apróság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.