Hirdetés

Újabb fejlemény a titkos PS3 Slim ügyében



|

Érdekes figyelni, hogyan alakul egy még be nem jelentett, titkos termék útja.

Hirdetés

Néhány napja adtunk hírt a Sony PS3 Slim modelljéről, illetve egészen pontosan arról, hogy feltehetően valós fotókról van szó. A Sony, mint a Playstation játékkonzol gyártója, nem reagált a kiszivárgott fotókra semmit, se megerősítést, se cáfolatot nem kaptunk. Azonban egy kínai Sony partnercég az Engadget Mobile-nak küldött e-mailes tájékoztatójában felhívja az oldal figyelmét arra, hogy a képek titkosak, ahogy a rajtuk látható PS3 Slim is, így felszólítja a weboldalt, hogy minden erre vonatkozó hírt és képet távolítson el az oldalról.

sonyps31.jpg


Itt feltehetnénk a kérdést, hogy ha kamu a PS3 Slim, akkor miért foglalkozna a témával egy meg nem nevezett kínai gyártó, de másfelől az is kérdés, hogy ha pedig valós, akkor miért nem a Sony háborodott fel a megjelent híreken és fotókon? Gyanús. Persze elképzelhető, hogy annál a kínai cégnél készültek a kémfotók, amelyiknek nem tetszenek a megjelent információk. Ki tudja? Egyelőre még biztosan maradnak a kérdések és a bizonytalanság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.