Hirdetés

Újabb Samsung netbook - 10,5 órás akkuval



|

A Samsung bemutatta legújabb netbookját, a 10,1 hüvelykes N120-at.

Hirdetés

 

A Samsung az N110 és az N310 után bemutatta legújabb netbookját, az N120-at, ami egy tetszetős különlegességgel is bír - az üzemidejével. Az N120 10,1 hüvelykes.

 

A gép legfőbb érdekessége a hatcellás akkumulátora, amivel akár 10,5 órás használati időt is képes biztosítani. Az apró laptopba került egy 1,3 megapixeles kamera, kártyaolvasó, három USB port, Bluetooth-modul, továbbá két hangszóró is helyet kapott a kijelző két oldalán.

 

A nagyméretű billentyűzettel rendelkező N120-ba vélhetően Intel Atom processzor kerül, azt azonban még nem tudni, melyik. Az N120 mindenesetre az N110 (az NC10 utódja) prémiumváltozata lesz.

 

Mindkét modellt áprilisban kezdik forgalmazni Európaszerte, áruk egyelőre nem ismert.

 

samsung-n120-2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.