Hirdetés

ViewSonic all-in-one PC



|

A ViewSonic egy új piaci szegmensben is kipróbálta magát.

Hirdetés

A ViewSonic nevét eddig főként monitorairól ismerhetjük, azonban nem álltak meg ennél a "sláger" termékkörnél, és úgy gondolták, megpróbálkoznak egy nálunk kevéssé ismert piacon is. Ez az all-in-one, tehát minden-az-egyben PC-k világa. A ViewSonic VPC100 a gyártó első ilyen számítógépe, amely először az Egyesült Államokban lesz kapható.


A VPC100 egy készülékben tartalmazza a 18,5 hüvelykes, 16:9 arányú monitort, melynek felbontása 1366×768 képpont, az 1,6 gigahertzes Intel Atom N270 processzort, valamint 1 gigabájt DDR2 memóriát. Emellett természetesen beépítve megtalálható egy 160 gigabájtos HDD tárhely, valamint egy integrált Intel GMA950 grafikus kártya is.

 

viewsonic-vpc100-pc.jpg
 

Az  egyéb, szokásos apróságokat egy 1,3 megapixeles webkamera, sztereó hangszórók, Wi-Fi kapcsolat, négy USB port, egy 4-in-1 memóriakártya-olvasó és Windows XP Home Edition rendszer képviseli. A kompakt PC 599,99 dollárba kerül, és egyelőre az amerikai piac által sűrűn használt webshopokon érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.