Hirdetés

Világelső HD-kamerák a Sanyótól



|

A gyártó 2009-es készülékei több rekordot is felállítottak.

Hirdetés

 

A Sanyo Japánban mutatta be új videókameráit - a 2009-es szériának három olyan tagja is van, amelyről gyártója azt mondja, világelső a maga útján.

 

Az új Xacti kamerák közül az első rekord a DMX-HD2000/FH11-hez fűződik, amely az első olyan készülék, ami progresszív, Full HD-s (1920 x 1080) videót 60 fps-sel tud rögzíteni. A DMX-CA9 és a DMX-WH1 a világ első vízálló HD-kamerái címet érdemelték ki, mellesleg harmincszoros optikai zoomra képesek.

 

A DMX-CG10 pedig az első olyan HD-kamera, amely 10 megapixeles állóképeket tud készíteni. A Sanyo összes új modellje MPEG-4 AVC/H.264 formátumban dolgozik.

 

A DMX-HD2000 már február 6-án a boltokba kerül, a többi csak április környékén kerülhet forgalomba. Bár árakról nem ejtett szót a Sanyo, várhatóan versenyképes összegért lehet majd az új Xacti kamerákhoz hozzájutni. 

 

xacti.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.