Hirdetés

29 dollár a Xiaomi Mi VR-headset



|

A mozgást is követi a Xiaomi új VR-headsete, amely sokat fejlődött az előző modellhez képest.

Hirdetés

A Xiaomi nem csak két új, figyelemreméltó okostelefont mutatott be, hanem hozott egy új VR-headsetet is. Ez lett a Mi VR. 

Hirdetés

A virtuális valóságra építő eszköz természetesen okostelefont használ kiegészítőként. A különlegessége az, hogy mindössze 29 dollárba kerül, ennek ellenére beépített mozgásérzékelő szenzort és kézi, 9-tengelyes kontrollert kapott. 

A Xiaomi szerint a szenzorok 16 milliszekundumos válaszidőt garantálnak. A Mi 5 mellett a Mi 5s, az 5s Plus és a Mi Note 2 készülékek is támogatottak. 

Ezzel párhuzamosan bemutatkozott a MIUI VR áruház is, letölthető tartalmakkal. Az induláskor 30 app és több mint 500 videó lesz a kínálatban. 

A Xiaomi első VR-headsetéhez képest a Mi VR nagy előrelépés, azt ugyanakkor nem tudni, hogy a Google Daydream platformjával fel tudja-e venni a versenyt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.