Hirdetés

360 fokos hangzás a Huawei VR-headsetben



|

Az új P9-es csúcsmobilokkal is használható lesz a kínaiak VR fejese.

Hirdetés

A P9 és P9 Plus mobilok sanghaji premierjén váratlan bejelentéssel rukkolt elő a Huawei. A kínaiak saját VR-headseten dolgoznak, ami a fentebb említett két csúcskészülék mellett a nagyobb méretű Mate 8-hoz lesz elérhető. A szimplán csak Huawei VR névre keresztelt fejes a Samsung Gear VR-hez hasonlóan működik, a hátulját lenyitva helyezhetjük be a megfelelő mobilt.

Hirdetés

Ezek 1080p-s kijelzője miatt kiemelkedő képminőségre nem számíthatunk, amit a Huawei a VR-headsetek történetében először 360 fokos hangzással kompenzál (természetesen megfelelő fejhallgatóval párosítva). Az eszköz jobb oldalán egy érintőpanel, egy vissza gomb és hangerőszabályzó kapott helyett, technikai oldalról pedig 20 ms válaszidő és 95 fokos látószög jellemzik. A Huawei VR szemüveggel nem használható, állítható lencséi azonban -7-es dioptriáig kompenzálják a rövidlátást és kékfény-szűrővel védik a szemet.

A VR-headset megjelenésére legalább 4000 ingyenesen hozzáférhető videót, 350 panorámaképet, 150 panoráma helyszínt és 40 játékot ígér a Huawei. Konkrét dátummal és árral egyelőre nem szolgáltak, de vélhetően nem fogják túlságosan megváratni a népet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.