Hirdetés

360 fokos képekkel újít a Facebook



|

Hamarosan megjelennek a 360 fokban forgatható fotók a Facebookon.

Hirdetés

A Facebook folyamatos és apró újításokkal igyekszik tartani a lépést a korral. Most a 360 fokos fotókon a sor. 

Hirdetés

A közösségi oldal rövidesen támogatja a 360 fokos képeket a hírfolyamban. Ezek nagyon hasonlítanak majd funkciójukban a 360 fokos videókra. A nézőpontot az ujjunkkal vagy a kurzorral, esetleg az okostelefon megdöntésével lehet majd állítani a kijelzőn. 

Nem csak a 360 fokban dolgozó fényképezők tartalmait támogatja majd az új funkció, hanem az okostelefonokkal készített panorámaképeket is. 

A videókhoz hasonlóan ezek a képek is megtekinthetőek lesznek a Samsung Gear VR headseteken. Ezzel párhuzamosan az Oculus mobilos app is frissítés elé néz - kiemelik majd a legújabb játékokat és videókat, egy júniusi frissítésben pedig a legutóbb letöltött elemeket. 

A Facebook szerint a Gear VR messze túlszárnyalta a kezdeti várakozásokat, és bár nem tudjuk, hogy mennyi fogyott belőle, a közösségi oldal szerint több mint 1 millió ember használta csak a múlt hónapban. 

A headsetre már 250 app és 21 játék érhető el - 80 százalékban persze mindenki videózni szeret. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.