Hirdetés

4K-ra vált a Galaxy S8



|

Nagyobb lesz és 4K-s felbontásra vált a Samsung következő csúcstelefonja.

Hirdetés

Bár a mobilpiac folyamatosan fejlődik, a gyártók számára nagyon nehéz minden évben meghatározó újdonságokkal előállni. Még a Samsung Galaxy S7 is inkább egy finomhangolásnak számít, mint alapos megújulásnak. 

Hirdetés

Ami a Samsung Galaxy S8-at illeti, a hírek szerint az egyik újdonsága az lesz, hogy a kijelzője 5,5 hüvelykesre és 4K-s felbontásúra nő. 

Természetesen az emberi szemnek a 4K nem sok előnyt jelentene a mostani 1440 x 2560-as panelekhez képest. Azonban az UBI Research szerint a 2160 x 3840-es felbontást azért akarja bevezetni a Samsung, hogy még jobban kiszolgálja a virtuális valóságot. 

Amennyiben valóban 4K-ra vált a Samsung, akkor könnyen lehet, hogy az esetek többségében visszafogottabb felbontásban dolgozik majd a panel, pont mint a Sony Xperia Z5-nél. 

A Samsung várhatóan a jövő évi Unpacked eseményen mutatja be a Galaxy S8-at, a barcelonai MWC előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.