Hirdetés

79 dollárba kerül a Google Daydream View VR headset



|

Műanyag helyett habszivacsból és szövetből készült a headset.

Hirdetés

Röviddel a Pixel mobilok bejelentése után a a Google a jó ideje pletykált Daydream View headsetről is lerántotta a leplet. Az Android szabványos Daydream VR szoftveres platformját elsőként támogató kütyü a Samsung Gear VR-hoz hasonlóan a telefonokat használja a tartalmak megjelenítésére, jelenleg csak a Google Pixel készülékekkel kompatibilis, ám várhatóan gyorsan bővül majd a megfelelő készülékek köre.


Hirdetés


A termék érdekessége, hogy nagyjából 200 grammot nyom. Műanyag alkatrészek csak a telefon rögzítésére használható elülső részében találhatóak, a vázának nagyja valamiféle habszivacs-szerűség, amelyet szükség esetén mosható szövetborítás takar. Kezelőszerv nincs a külsején, helyette jár hozzá egy Nintendo Wii-jére hasonlító távirányító. A Daydream View elméletileg szemüvegben is jól használható, 79 dollárért kerül majd piacra a jövő hónapban.



(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.