Hirdetés

A Daydream lett a Google VR-platformja



|

VR-módot kap az Android N, közelednek a Daydream-képes okostelefonok.

Hirdetés

Az önálló Android VR-headset debütálása elmaradt, azonban a Google bemutatta a saját VR-platformját, amelynek a neve Daydream. 

Hirdetés

Ezt okostelefonokhoz, headsetekhez és kontrollerekhez tervezték, és a része lesz az Android N-nek. 

A platform lehetővé teszi majd a gyártóknak és a fejlesztőknek, hogy egységes, szabványos specifikációkkal és felületekkel dolgozzanak. A megfelelő VR-teljesítmény érdekében minden eszköznek meg kell majd felelnie a követelményeknek. 

A hírek szerint Daydream-képes okostelefonon dolgozik a Samsung, az LG, az HTC, a Huawei és a Xiaomi is, továbbá beszállt a programba az Electronic Arts és a Ubisoft, többek között. A Google egy referenciaheadsettel is előállt. 

Értelemszerűen VR-verzióra számíthatunk a közeljövőben a YouTube, a Google Play Filmek, az Utcakép és a Google Fotók appokból. A Netflix, a Hulu, az HBO szintén készen áll a Daydream-appokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.