Hirdetés

A gödörben sem aggódik az HTC



|

A borzalmas első negyedév után fellendülést várnak az HTC 10-től és a Vive-tól.

Hirdetés

Az HTC nyilvánosságra hozta a 2016-os év első negyedévének pénzügyi eredményeit - a helyzet közel sem rózsás, bár ezt várni lehetett. 

Hirdetés

Az első negyedéves időszak értelemszerűen még nem foglalja magába az HTC 10 eladási adait. 

Az érintett hónapok során a gyártó 80 millió dolláros veszteséget könyvelt el, az árbevétele pedig 64 százalékot zuhant egyetlen év alatt. 

Az HTC mégsem aggódik. A vállalatnál úgy gondolják, hogy eleget fektettek a jövőbe ahhoz, hogy az kifizetődő legyen. Ez a gyakorlatban az HTC 10-es zászlóshajót és az HTC Vive VR-headsetet jelenti. 

Való igaz, a két termék az első heteiben elképesztően népszerűnek bizonyult, a visszajelzések azóta is pozitívak mindkettőről - így a második negyedévben mindennek a hatása már megmutatkozhat. 

Természetesen a VR és az okostelefonok piacán is kemény ellenfelekkel kell megküzdjön a cég, ezúttal viszont a tesztek szerint is igazán versenyképes termékekkel teszi ezt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.