Hirdetés

A Samsungnak is lesz 360 fokos VR-kamerája



|

A Galaxy S7-tel párhuzamosan mutatkozhat be a virtuális valósághoz szánt kamera.

Hirdetés

A Samsungnak a Gear VR-rel jó esélye van arra, hogy a virtuális valóság egyik éllovasa legyen. Ehhez persze sok tartalom is kell - ezért mutatták meg korábban a Project Beyondot, ami egy 360 fokban dolgozó kamera fejlesztőknek, a Gear VR-hez. 

Hirdetés

A Samsung nemrég levédette Dél-Koreában a Gear 360 nevet, most pedig a SamMobile megtudta, hogy tényleg egy valós eszközről van szó, amit a fogyasztóknak is szánnak ezúttal. 

Az új kamera már ebben a hónapban, a Galaxy S7 csúcskészülékkel párhuzamosan bemutatkozhat. 

A részletek most még ismeretlenek, de egy kompakt, 360 fokban rögzítő kamerát emlegetnek, ami Bluetooth-on és egy appon keresztül együttműködne a Galaxy S7-tel. 

A saját akkuval és tárhellyel rendelkező kamera 1920 x 3840-es felbontást tudna kezelni, az élőkép pedig visszaküldhető a csatlakoztatott készülékre. 

Árakat nem emlegetnek, de ha a Gear VR kedvező vételárából indulunk ki, akkor kis szerencsével a kameráé is az lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.