Hirdetés

A virtuális valóságba fejleszt az EA



|

A legújabb alkalmazottak a Frostbite engine VR-támogatásán dolgoznak.

Hirdetés

Az EA eddig nem volt túl aktív a virtuális valóság piacán, azonban ez hamarosan megváltozhat. Erről a DICE új álláslehetőségei árulkodtak

Hirdetés

Az EA a DICE-n keresztül olyan mérnököket és kreatív munkatársakat keres, akik VR-képessé teszik majd a Frostbite engine-t. 

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az EA már holnap ontja magából a virtuális valóságra épített játékokat. A hírek szerint egyelőre csak egy kis csapatról van szó. 

Ennek ellenére ez nagy lépés a VR-alapú játékvilágnak, elvégre az EA a világ egyik legnagyobbja, és a legnagyobb címek közül is sok hozzá kötődik. 

Egy virtuális valóságra építkező Battlefield vagy sportjáték minden bizonnyal az átlagfelhasználókkal is megszeretteti majd a VR világát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.