Hirdetés

A virtuális valóságba kóstol a Xiaomi



|

A gyártó VR-headsete gyakorlatilag egy Google Cardboard, elegánsabb és strapabíróbb csomagolásban.

Hirdetés

A Xiaomi elérkezettnek látta az időt arra, hogy belépjen a virtuális valóság piacára. Az első headsete nem az Oculus Riftet és az HTC Vive-ot vette célba. Tulajdonképpen a Google Cardboard egy strapabíróbb és tetszetősebb kiadásáról van szó. 

Hirdetés

A headsetet úgy tervezték, hogy az arcunk előtt rögzítse az okostelefont. A Mi VR Play lycra anyagba van csomagolva, textúrázott fém gombjai vannak, illetve egy cipzár az első részén azért, hogy könnyebb legyen behelyezni és rögzíteni az okostelefont. 

A headset 4,7 - 5,7 hüvelykes készülékeket támogat, a pozícióját pedig a ház kinyitása nélkül is lehet igazítani. 

A Mi VR Play számos mintával és anyaggal elérhető lesz, ahogyan az a képeken is látszik. Lesznek egyedi tervezésű külsők is. 

A divatos külső persze nem változtat a headset tudásán, de ha valaki nyilvános helyen használná, talán ez is számít valamit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.