Hirdetés

Árcédulát kapott a Samsung Gear



|

A virtuális valóságnak komoly ára lesz, függetlenül attól, melyik márkát választjuk.

Hirdetés

A napokban nagy visszhangot kapott, hogy milyen árazással érkeznek majd a hamarosan piacra kerülő VR szemüvegek. Az Oculus Riftről eddig is az a hír járta, hogy a végleges árazást valahol 300-350 dollár közé lövik majd be, a legutóbbi bejelentés azonban kicsit tágította az intervallumot. A fejlesztők szerint valahová 200-400 dollár közé várhatjuk az eszközt, ennél konkrétabbat azonban nem tudnak mondani, hiszen a következő hónapokban rengeteg dolog változhat még.

Hirdetés

Ezzel szemben a Samsung nem próbálkozik hasonlóval: egy megbízott a VentureBeatnek elmondta, hogy a Samsung Gear VR ára pontosan 200 dollár lesz, nem több és nem kevesebb. Elsőre ugyan jól hangzik a dolog, de a vállalat később nem erősítette meg a hírt, másrészt pedig ahogy az Oculus Rifthez szükségünk lesz egy bivalyerős PC-re, úgy a Samsung Gear VR sem működik önállóan.

A szemüveg egy Galaxy Note 4-ből varázsol virtuális valóság headsetet, a 200 dolláros eszköz mellé vásárolt telefon pedig eléggé megdobja majd az árat. Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek konkrét információink, hogy pontosan mennyiért kerül majd piacra a Galaxy Note 4, de már most borítékolható, hogy egy kisebb vagyont fognak elkérni érte. Persze ha valaki egyébként is tervezte egy ilyen telefon megvételét, a szemüveg szinte a kötelező extrák közé tartozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.