Hirdetés

Döbbenetes módon mutatkozott be a Google Cardboard



|

Érdekes történetek kerültek elő egy mostani cikkből.

Hirdetés

Hosszú és kimerítő cikkben foglalkozott a BuzzFeed a Google ügyvezetőjével - Sundar Pichai pedig érdekes történetekkel is szolgált. 

Hirdetés

Az egyik a Google Cardboard bemutatójára vonatkozott, ami mint kiderült, döbbenetesen alakult. Clay Bavor, a Google virtuális valóságért felelős alelnöke még 2014-ben járt Pichai irodájában, nyolc és fél héttel az akkori I/O konferencia előtt. 

Pichai-t lenyűgözte Bavor és a csapata munkája, ezért azt kérte, hogy az eseményre legyen kész a Cardboard. A szűk határidők miatt a következő nyolc és fél hétben Pichai semmit sem látott a fejlesztésekből és a termékből. 

Az eredeti ötlet szerint a regisztrációs asztalnál osztották volna a headseteket, de az esemény előtti este Pichai meggondolta magát: az előadás közben akarta bemutatni a Cardboardot, hogy aztán a Google-dolgozók szétosszák a bemutatódarabokat. 

Mindezt este 11-kor döntötték el, másnap pedig bemutatkozott a kész termék, amit mindaddig soha nem is látott Pichai. Az ügyvezető így teljes bizalmat szavazott a csapatának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.