Hirdetés

Dupla kamerát kaphat a Galaxy S8



|

Emellett 4K-s felbontást pletykálnak az új csúcsmodellnek.

Hirdetés

Az okostelefonok világában keringő pletykák alapján a szektor jövőjét többek között a dupla kamerás készülékek jelentik, az iPhone 7 Pluson viszont nem lesz ilyesmi. 

Hirdetés

Lesz viszont a jövő februárban bemutatkozó Samsung Galaxy S8-on, ha hinni lehet a Kínából eredő híreknek. Ezek alapján dupla hátlapi kamerát kap a következő zászlóshajó. 

A szó-beszéd kitért arra is, hogy a modult házon belül, a Samsung Motorsnál fejlesztik. 

Nem ez lesz a Galaxy S8 egyetlen nagy újdonsága. A virtuális valóság terjedése miatt szükségessé válik a 4K-s felbontás, így a Galaxy S8 már 4K-s felbontású kijelzőt kap. Mivel ez a fogyasztást jelentősen növeli, ezért jóval nagyobb akkura lehet számítani. 

A Samsung Galaxy S8 már a 10 nm-es FinFET eljárással készülő Qualcomm Snapdragon 830-as lapkára építkezhet, ami azt jelenti, hogy nő a teljesítmény, de csökken a fogyasztás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.