Hirdetés

Egyedülálló virtuális élményt ígér a Fruit Ninja VR



|

Hamarosan megjelenik a játék az HTC Vive-ra és az Oculus Riftre is.

Hirdetés

A Fruit Ninja a 2010-es megjelenése óta töretlenül menetel előre, és úgy tűnik, hogy 1 milliárd letöltésen túl sem áll meg az élet. Ami azt illeti, a virtuális valóságban is folytatódik. 

Hirdetés

A Fruit Ninja VR értelemszerűen a virtuális valóságban játszható, és nem csak nehezebb játékot jelent, de furcsábbat is. 

Egy téren állunk, mozdulni nem tudunk, azonban a gyümölcsök folyamatosan szállingóznak, nekünk pedig két karddal kell azokat felaprítani. Bombák és egyéb jelenségek természetesen itt is vannak. 

A Classic, az Arcade és a Zen mód egyaránt visszatér a Fruit Ninja VR-be, és talán PvP is lesz. 

A Halfbrick Games szerint a Fruit Ninja tökéletesen a virtuális valóságra lett szabva, az egyszerűségének hála pedig egyedülálló élményt ígér. 

Az HTC Vive-ra és az Oculus Riftre már ebben a hónapban megjelenik, később pedig a PlayStation VR és a Google Daydream platformokra is megérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.