Hirdetés

Európában is itt az olcsóbb virtuális valóság



|

100 euróért előrendelhető az új Samsung Gear VR headset.

Hirdetés

Amerikában már debütált a Samsung Gear VR, most pedig eljön Európába is a dél-koreai gyártó virtuális valóságra alapozó headsete. 

Hirdetés

A Gear VR Amerikában 100 dollárba kerül, Európában az ára 100 euró lesz. Ez pontosan a fele az eredeti Gear VR árának, ami még 2015 elején debütált. 

Az első verzió még két külön méretben jött, a mostani modell azonban képes kezelni a Galaxy S6-ot, a Galaxy S6 edge-et, a Galaxy Note 5-öt és a Galaxy S6 edge+-t is. 

Az új Gear VR Hollandiában és Németországban már most előrendelhető, de vélhetően a többi országban is hamarosan hozzá lehet majd jutni. Felül egyébként már nincs pántja, csak egy hátsó tartja a fejünkön. 

Miközben ennyi pénzért olcsón hozza el a virtuális valóságot a kütyü (ráadásul vezetékek nélkül), addig továbbra is problémát jelent az elérhető tartalmak mennyisége. Remélhetőleg az Oculus Rift érkezése is segít majd ennek a növelésében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.