Hirdetés

Ez a szomorú jövő?



|

Többé nem kell kiszállni az ágyból: a vTime-nak hála egy virtuális térben lehet az ismerőseink avatarjaival beszélgetni.

Hirdetés

A virtuális valóság egyre jobban terjed az átlagfelhasználók körében, ugyanakkor egyelőre nem nagyon használják arra az emberek, hogy a játékokon és appokon túl inkább a virtuális környezetben éljenek. 

Hirdetés

Ezen igyekszik változtatni a vTime, aminek a frissített kiadása elérhető a Gear VR és a Google Cardboard mellett az Oculus Riftre is. 

A vTime arra való, hogy a felhasználók a virtuális térben szocializálódjanak egymással. Lehet üldögélni és beszélgetni a családdal és a barátokkal, pontosabban azok virtuális avatarjaival. 

Az app már most is sok egzotikus és előre renderelt helyszínt tartalmaz, amelyek nagyon érdekesek. Saját környezet is teremthető, 360 fokos és 2D-s képanyagokból. 

Aki igazán belemerülne a virtuális életbe, az vSzelfiket is tud készíteni. A keresztplatformos megoldás egyszerre tűnik praktikusnak és szörnyen ijesztőnek - remélhetőleg nem jut oda a társadalom, hogy a nehéz problémák megoldása vagy a lustaság leküzdése helyett mindenki a kanapéra költözik egy VR-headsettel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.