Hirdetés

Ez kell a Windows 10-es virtuális valósághoz



|

Több gyártó is készít majd olyan headsetet, ami a Windows 10-zel kompatibilis - kiderült, hogy mindehhez milyen PC kell.

Hirdetés

A Microsoft már korábban elárulta, hogy a jövő évben 299 dollártól találunk majd Windows 10-kompatibilis VR-headseteket (a 3Glasses, Acer, ASUS, Dell, HP és Lenovo márkáktól), most pedig az is kiderült, hogy milyen PC kell majd ezekhez. 

Hirdetés

Szerencsére nem kell majd vagyonokat költeni egy olyan PC-re, amely már megfelel a követelményeknek - azonban könnyen előfordulhat, hogy a régi, meglévő gép nem lesz elég. 

A headsetekhez a fejlesztők már februárban hozzáférnek majd: 20 000 univerzális appot, 360 fokos videókat, holografikus videókat és WebVR-tartalmat (az Edge böngészőben) használhatnak az eszközökön. 

A kompatibilis PC-kben eleinte szükség lesz egy dedikált videokártyára. 2017 végére azonban az integrált grafikus vezérlés is támogatott lesz. Addigra a végleges követelmények közé egy Intel Core i5-ös Kaby Lake processzor, Intel HD 620-as grafika, 8 GB RAM (kétcsatornás), HDMI 1.4, HDMI 2.0 vagy DisplayPort 1.3, 100 GB minimum tárhely és Bluetooth 4.0 tartoznak majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.