Hirdetés

Ezen a hétvégén bevásárolhatsz VR játékból a Steamen



|

190 címet kínálnak akciós áron a HTC Vive és Oculus Rift tulajdonosoknak.

Hirdetés

Már a Steam júliusi nyári akciójában is felbukkant néhány VR játék, ezen a hétvégén azonban speciális leárazással készült az áruház. A virtuális valóságban tevékenykedő gamerek egy 190 tételes listából választhatnak maguknak új kedvencet, akár 80 % kedvezménnyel, de speciális csomag is vár arra, aki hosszabb időre szeretné lekötni magát.

Hirdetés

A felhozatalból 86 program fut csak Oculus Rift-en, 171 pedig HTC Vive-on, a közös halmaz természetesen mindkét platformon használható. Nagyjából minden fontosabb stílus képviselteti magát a kínálatban, a sport (sakk, asztalitenisz, stb.) mellett akció, horror, kaland, logikai és űrszimulátor alkotások is felbukkannak, néhány korai hozzáférésű státuszban.

Az árak 0,49 eurótól 33,29 euróig terjednek, 243,86 euróért pedig egy 20 darabos válogatás is elérhető, a csalódások elkerülése végett azonban érdemes megjegyezni, hogy a virtuális valóság játékok többségétől egyelőre nem igazán szabad AAA élményt várni. A Steam VR akciói hétfő reggelig tartanak, a részleteket a linken találhatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.