Hirdetés

Ezért nem fogyott olyan sok PlayStation VR



|

50 000 PlayStation VR fogyott Japánban az első héten, ami nem sok - de ennek oka is van.

Hirdetés

A Sony 50 000 PlayStation VR-t tudott eladni Japánban a megjelenést követő első héten, míg Kínában 10 000 darab talált gazdára a Mediacreate szerint. 

Hirdetés

Bár a 2,6 milliós irányzathoz képest ezek a számok nagyon alacsonyak, valójában nem a gyenge kereslet miatt alakultak úgy. 

A gyakorlatban a Sony korlátozott készletekkel várta a vásárlókat annak érdekében, hogy tesztelje az első felhasználókat és azok reakcióit - ezt Daniel Ahmad iparági elemző árulta el. 

Ahmad szerint a készletek egészen az év végéig korlátozottak lesznek, és így a Sony új szoftveren és funkciókon tud dolgozni a hátralévő időben. 

A PlayStation VR 399,99 dolláros áron jelent meg október 13-án, de 499,99 dollárért PlayStation kamera és Move kontrollerek is járnak mellé. 

A PlayStation 4 Slim is a piacon van már, a PlayStation 4 Pro pedig novemberben jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.