Hirdetés

Gear VR-rel mondhatsz esti mesét a gyereknek



|

A Bedtime VR Stories segítségével szülő és gyermek közösen élheti át a kalandokat.

Hirdetés

Szerencsére az esti mese nem ment ki még teljesen a divatból, a technológiai fejlődés azonban ezen a téren is érezteti hatását. A Samsung most azoknak a szülőknek próbál segítséget nyújtani, akik gyermeküktől távol kénytelenek tölteni az éjszakákat, s nem elégednek meg egy szimpla videochattel lefekvés előtt.

Hirdetés

A Bedtime VR Stories applikáció használatához két Gear VR készülékre, illetve természetesen két kompatibilis Samsung okostelefonra lesz szükség. Amint az anyuka és a csemete is felhelyezték a headseteket, máris belecsöppenhetnek a mese világába, ahol együtt olvashatnak, nézhetnek körül a illusztrációkban és persze beszélgethetnek is.

A Bedtime VR Stories-t első körben brit felhasználók tesztelik, nem tudni, mikor lesz elérhető széles körben. Azon tagadhatatlan előnye mellett, hogy összehozza a távol lévő családtagokat, kérdéses, mennyire lesz jó hatással a gyerekek alvására, ha lefekvés előtt akár egy órát bámulják a szemük előtt lévő kijelzőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.