Hirdetés

GTA V: A fejlövés VR-ben már túl durva



|

Egy modder szerint a virtuális valóságban már nem olyan könnyű meghúzni a ravaszt.

Hirdetés

A nagy klasszikus Duck Hunt-ot a virtuális valóságba átültető Joseph Delgado erre a hétre is tartogatott újdonságot. A kiváló modder nem győzte kivárni, hogy végre VR-ben is kipróbálhassa kedvenc játékát, a Grand Theft Auto V-öt, ezért saját kezébe vette a dolgokat. A végeredmény szerinte elég sokkoló lett, ami hatással lehet a teljes ipar jövőjére is.

Hirdetés

Delgado először a Razer Hydra támogatást építette bele a játékba, így lehetővé vált, hogy a mozgásérzékelős kontrollereket használva irányítsa azt. A joystickot úgy kell kezelnünk, mintha magát a fegyvert fognánk, a videón is látható, hogy gyakorlatilag saját kezével lövi fejbe a taxi sofőrjét, majd teríti le hátulról a menekülő ártatlan utast. A 21 éves fiatalember szerint az élmény azonban egyáltalán nem volt olyan jó, mint amire számított.

A modder úgy fogalmazott, hogy szó szerint leesett az álla, s szörnyen érezte magát, amikor először lőtt le valakit a VR GTA V-ben. Mások számára persze lehet, hogy ez maga a paradicsom, azonban azt a tartalomgyártók sem hagyhatják ki a számításból, hogy a többségre sokkolóan hathat a vérengzés a virtuális valóságban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.