Hirdetés

Hamarosan indul a Google VR-platformja



|

Heteken belül elstartolhat a Daydream, amelyen kulcsszerep jut majd a YouTube-nak is.

Hirdetés

A Google még a májusi Google I/O során mutatta be a Daydreamet, ami egy VR-platform. A Bloomberg szerint heteken belül elindul

Hirdetés

A vállalat jelenleg is a tartalmakba fektet be, például a Hulun és YouTube-hírességeken keresztül. A streamelésre alkalmas appok közül a főszerep a YouTube-nak és az HBO-nak jut, többek között.

A videojátékok fejlesztői is dolgoznak a Google csapatával annak érdekében, hogy a fogyasztók elég sok tartalomhoz férjenek hozzá a virtuális valóságban. Minél többet kínál a Daydream a felhasználóknak, annál többen használják majd a platformot és a VR-t. 

A Daydream nem csak appokat, játékokat és videókat kínál majd a felhasználóknak, hanem referenciadizájnt és specifikációkat a gyártóknak. Így a felhasználók egységes VR-élményt kaphatnak, és azért saját hardverrel is készül a Google. 

A Gartner elemzői szerint nagy jövő vár a virtuális valóság piacára, ugyanis az ehhez kapcsolódó felszerelések eladásai elérhetik az 1 milliárd dolláros összeget idén, 2020-ra pedig a 20 milliárdot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.