Hirdetés

Hamarosan itt az új Gear VR



|

Külön kontrollert kaphat a Samsung következő VR-headsete, mint a Google Daydream View.

Hirdetés

A mobilkészülékre építő VR-headsetek mezőnyében azért számít különlegesnek a Google Daydream View, mert van külön kontrollere. A játékok mellett ez a menük kezeléséhez és az egyéb felületek irányításához is hasznos extra. 

Hirdetés

A jelek szerint a Samsung is ezt az irányt célozta meg, és legközelebb valami hasonlót dobna piacra. Roland Quandt szivárogtatásai alapján a következő Gear VR külön kontrollert kap, és már a jövő hónapban bemutatkozhat. 

Az információi szerint a Gear VR igazából megegyezik majd az előző modellel, de az előlapi takarója más lesz, hogy a Galaxy S8-at helyben tudja tartani. Ezen felül a kontroller jelenti majd az újdonságot. 

Azt nem tudjuk, hogy a kontrollerben milyen hardver lesz, tehát azt sem, hogy érzékeli-e a mozgást. Elméletben - és korábbi renderelt anyagok alapján - egykezes és kétkezes, gamepad típusú használatra egyaránt alkalmas lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.