Hirdetés

Hivatalos az Oculus Rift ára



|

Sajnos első körben hazánkból nem rendelhető a VR-headset.

Hirdetés

Az Oculus ígéretének megfelelően a mai napon előrendelhetővé vált a Rift fogyasztói változata. A mindenkit érdeklő információval kezdve természetesen hivatalos a termék ára is: az USA-ban 599 dollárba, az Egyesült Királyságban 499 fontba, az EU területén pedig 699 euróba (olyan 220 ezer forintba) kerül a VR-headset.

Hirdetés


Palmer Luckey bejelentése alapján az előrendelőknek ugyan meg kell adniuk a bankkártyájuk adatait, azonban a Rift árát csak akkor terhelik majd rá az Oculus illetékesei, amennyiben készek átadni a rendelést a kiszállítást végző cégnek. A headset valószínűleg most került tömegtermelésbe, az előrendelők szerencsésebbik feléhez március során fog megérkezni a hardver.


Van egy rossz hírünk is: első körben kizárólag 20 országból lehet megrendelni a headsetet, Magyarország nincs köztük. A Rift-vásárlással momentán kompatibilis országok: Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Ausztrália, Belgium, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Izland, Írország, Olaszország, Japán, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Spanyolország, Svédország, Tajvan.


(Forrás: The Verge, Oculus Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.