Hirdetés

Brutálisan erős lesz a HP OMEN gamer PC- és noteszgép családja



|

Virtuális valóságra kész hardverrekkel erősít a HP játékosokat megcélzó OMEN családja.

Hirdetés

A HP ezúttal a nem csak a kezdő játékosokat, de az igazi profikat is megörvendezteti az új gamer PC családjával. A gyártó összesen három gaming PC-t mutatott be, ami már az OMEN X egyedi platformra épül. Ezek az asztali gépek már VR tanúsítvánnyal érkeznek, így a virtuális valósággal kacérkodók számára is jó választásnak tűnhetnek.

Hirdetés

Technikailag jól felszerelt konfigurációkról van szó, az asztali gépeket a legújabb NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus kártya hajtja meg, illetve AMD oldalon választható lesz a Radeon R9 390X grafikus vezérlő is. A vízhűtéssel érkező termékcsaládhoz Intel Core i7-6700K processzor, akár 32 GB memória és 512 GB SSD is rendelhető. Az asztali gépek új OMEN logót, csiszolt fémvázat és HP LED világítást is kínálnak, ez utóbbi reagál a teljesítményszintekre és ennek megfelelően változtatja a színét is.

Az új OMEN noteszgépek nem rendelkeznek VR tanúsítvánnyal, de a "hagyományos" 2D-s játékokhoz így is kellő teljesítményt kínálnak. A 15,6 és 17,3 colos képátlóval érkező notebookok full HD, vagy akár 4K felbontású IPS kijelzővel is rendelhetők lesznek. A remek képhez Bang & Olufsen hangrendszert és HP Audio Boost technológiát kínál a gyártó.

A gamer életérzést a "Dragon Red" piros háttérvilágítású billentyűzet, valamint a karbon mintázatú borítás is fokozza. A gyártó szerint a 62 wattórás akkumulátorral körülbelül 10 órás akkumulátor-üzemidőre számíthatunk. A legjobban felszerelt változatban egyébként NVIDIA GTX 965M grafikus kártya, hatodik generációs Intel Core i7 processzor, 16 GB memória, 512 GB PCle SSD- és Intel RealSense kamera is lapulhat. A termékek várható áráról egyelőre nem közöl információt a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.