Hirdetés

Ilyen a megújult Gear VR



|

Kényelmesebb és USB-C-képes lett az új Gear VR, amely még nagyobb látószöget garantál.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy Note 7 érkezésével egyszerre a Gear VR-ből is bemutatott egy új verziót. Ez már természetesen USB-C-képes, vagyis jó az új csúcsmodellhez is. 

Hirdetés

Az új VR-headset több párnázást és hosszabb rögzítőket kapott, így összességében kényelmesebb. Van egy adapter is hozzá, így a régebbi Samsung okostelefonokat is lehet csatlakoztatni hozzá, azokat, amelyeknek még microUSB portja van. 

Az Oculussal fejlesztett headset alapvetően ugyanúgy működik és nem változott, de a fekete színnel talán modernebbnek hat. A Galaxy Note 7 mellett a Galaxy S7 és S7 edge, a Galaxy Note 5, a Galaxy S6, S6 edge és S6 edge+ készülékeket támogatja. 

További előnye, hogy az eddigi 96 fokos látószög helyett valamivel szélesebbet, 101 fokosat garantál. 

Az új Gear VR már ma előrendelhető, de csak augusztus 19-től lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.