Hirdetés

Ilyen lesz az Oculus Rifttel sziklát mászni



|

A Crytek némi ízelítőt adott a The Climb című játék élményeiből.

Hirdetés

A Crytek a Robinson: The Journey mellett egy másik VR-játékon is dolgozik, amelynek a neve csupán annyi, hogy The Climb. A névből persze könnyű kitalálni, hogy mire lehet számítani. 

Hirdetés

Gyakorlatilag szikla- és hegymászás a feladat, a jó fogáspontok megtalálása, na és persze elérni a csúcsot, elkerülve a zuhanást. 

A rövid videó ízelítőt ad a játékmenetből: trópusi környezetben kell sziklát mászni. A karakterünknek a kezeit látjuk mászás közben, a videó végén pedig egy helikopteren utazva tekinthető át a terület. 

Természetesen a leesés miatti félelem új típusú borzongást garantál, de ez része a virtuális valóság élményének. 

A szabadstílusú mászásra építő The Climb exkluzív cím lesz az Oculus Riftre. A Crytek a Robinson: The Journey című alkotását ezzel szemben a lehető legtöbb platformra el akarja juttatni. A két játék megjelenéséről egyelőre nincs információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.