Hirdetés

Ilyen titkos kísérleti termékei vannak a Samsungnak



|

Több érdekes megoldást is mutatott a C-Lab.

Hirdetés

A Samsung C-Lab programja gyakorlatilag egy olyan divízió, amely új és kísérleti jellegű hardverekkel és szoftverekkel áll elő. 

Hirdetés

A program decemberben indult el, és rendre olyan termékeket kínál, amelyeket általában a Kickstarteren szoktunk látni. 

A gyártó öt újabb érdekességgel állt elő a fejlesztői konferenciája alkalmából. Egyelőre egyikről sem tudni, hogy megjelenik-e kereskedelmi forgalomban, de mind érdekes. 

A LiCon például egy okostelefonos app, ami a készülék kamerájával ismeri fel az IoT-képes eszközöket, majd veszi át felettük az irányítást. A gyakorlatban elég a telefont a klímára fordítani, az felismeri a típust, és megjeleníti a vezérlőgombokat. 

Az Ahead eközben egy olyan kommunikációs eszköz, amit bármilyen sisak oldalára fel lehet rögzíteni. Ezután Bluetooth-on keresztül tud telefonhívásokat kezelni, zenét lejátszani, mindezt a sisak levétele nélkül. 

Az ItsyWatch egy olyan speciális okosóra lett, amelyet kifejezetten gyerekeknek szánnak: egy rajzolt karakter figyelmezteti őket olyan dolgokra, mint a fogmosás. 

Az AMe és az Entrim 4D+ a virtuális valósághoz kapcsolódnak. Az AMe egy három kamerát felvonultató nyaklánc, ami így 360 fokban tud 4K-s videót rögzíteni. Az Entrim 4D+ pedig az Entrim 4D továbbfejlesztett változata: ez a VR-headsetek okozta mozgásbetegséget hivatott megelőzni, a belső fülbe juttatott elektromos jelekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.