Hirdetés

Ingyen VR-headsetet osztogatott a OnePlus



|

Hamar elfogyott a OnePlus 3 bemutatójára osztogatott OnePlus Loop VR.

Hirdetés

A OnePlus érdekes bemutatót tervezett a közelgő OnePlus 3 készülékének. Már tavaly is a virtuális valóság keretein belül mutatták be az akkori okostelefont, most virtuális űrállomást használnak. 

Hirdetés

Ezúttal nem a Google Cardboard VR-headseteit küldik ki a felhasználóknak. A mostani választott a márka saját Loop VR-headsete, amit az AntVR-ral közösen fejlesztett ki. 

5 és 6 hüvelykes (valamint a kettő között) okostelefonokkal használható, és kérésre szintén ingyenesen küldi ki a OnePlus. Nem túl meglepő módon már mind a 30 000 darab elfogyott. Nem tudni, hogy a készleteket feltöltik-e ismét. 

Egy okostelefon párosítása után a VR-headset egy virtuális űrállomásra visz minket: itt lehet majd megnézni a OnePlus 3 bemutatóját, illetve megvásárolni elsőként. 

A OnePlus 3 bemutatójának az időpontja még ismeretlen. Tavaly egyébként 30 000 Google Cardboardot osztott szét a márka. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.