Hirdetés

Inteles mélységérzékelőt kaphat az HTC Vive



|

A kézmozgásokat vagy a szobában lévő macskát is követheti az Intel kiegészítője.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy az Intel néhány héten belül esedékes fejlesztői konferenciáján főszerepben lesz a virtuális valóság. 

Hirdetés

Dimitri Diakopoulos, az Intel VR-csapatának az egyik mérnöke olyan képet tett közzé a Twitteren, amelyen az HTC Vive egy kiegészítővel látható. Ezen hat kamera van, amelyeket a kézmozgás követésére lehet többek között használni. 

Diakopoulos szerint a mélységérzékelős kiegészítő egy prototípus volt - az UploadVR-nak azt is elárulta, hogy az eszköz képes érzékelni a minket körülvevő környezetet, vagyis akár meggátolhat abban, hogy a Fallout 4 játszása közben a macskára lépjünk. 

Egyelőre nem tudni, hogy mik az Intel tervei a virtuális valósággal és az HTC Vive headsettel kapcsolatban. Augusztus 16-án minden kiderül, ekkor kezdődik az idei IDF. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.