Hirdetés

Itt vannak a Kingston új HyperX Predator memóriái



|

A virtuális valósághoz is jó megoldást jelentenek az új kitek.

Hirdetés

A processzorok és a videokártyák fejlődésével, valamint a virtuális valóság piacának a kibontakozásával kétségtelen, hogy a VR előtt hatalmas lehetőségek állnak. 

Hirdetés

A virtuális valóság zökkenőmentes használatához azonban komoly asztali gép kell, amihez legalább 8, de 3D-s renderelés vagy videoszerkesztés esetén inkább 16 GB RAM-ra is szükség lesz. 

A Kingston a VR és a játékok iránt érdeklődő felhasználóknak igyekszik kedvezni a legújabb memóriáival, a DDR4-es HyperX Predatorokkal

Az agresszív dizájn egyben hatékonyabb hőleadást is jelent a fekete alumínium bordáknak hála. A fekete PCB miatt kinézetben is passzol majd a gép belsejébe minden modul. 

Az új memóriák akár 3333 MHz-es verzióban és 64 GB-os kitben is vihetőek, CL15-CL16-os időzítésekkel.

Van DDR3-as HyperX Predator is, 2666 MHz-es órajelig, CL9-CL11-es időzítéssel.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.