Hirdetés

Jön a Google új VR-headsete



|

Ezúttal nem kartonból lesz a virtuális valóságra építő készülék.

Hirdetés

A Financial Times értesülései szerint a Google azt tervezi, hogy lecseréli a Cardboardot, ami egy olcsó és könnyen hozzáférhető VR-headset. 

Hirdetés

Az utód állítólag strapabíró műanyag házat kaphat, és sokkal minőségibb lencsékkel, valamint továbbfejlesztett szenzorokkal dolgozik majd. 

A jól értesült források szerint a Google új VR-headsete arra hasonlít majd, amit a Samsung és az Oculus alkottak a Gear VR formájában. 

Természetesen az új Google VR-headsethez is kell okostelefon, azonban az Androidba natív funkciókat is beépítenek majd a virtuális valósághoz. A kompatibilis készülékek listája nem lesz korlátozva, így sok eszközzel működhet. 

Állítólag a Nexus sorozat mintájára készülne az új headset, ami zászlóshajóként kerülne a piacra, a gyártók pedig adhatnának ki saját verziókat belőle. 

A Google a Cardboardból már több mint 5 milliót adott el, azonban Sundar Pichai szerint ez csak a kezdet volt. 2016-ra sok újdonságot ígért a Google vezére. Lehet találgatni, hogy mit hoz majd az idei Google I/O. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.