Hirdetés

Késésben a Vive VR-headset



|

2016 első negyedévében érkezhet meg az HTC headsete.

Hirdetés

Hosszú éveket vártunk arra, hogy a virtuális valóság eljusson a hétköznapokba, és most úgy néz ki, hogy egyre több gyártó kész terméke jelenik meg a piacon. Az HTC-nél az volt a terv, hogy a Vive még ebben az évben megjelenjen. 

Hirdetés

Sajnos ez nem jön össze, az HTC ugyanis arról adott ki egy közleményt, hogy a játékra szánt headsetből idén maximum néhány darab kerülhet a fogyasztókhoz, a tényleges megjelenésre 2016 első negyedévében kerítenek sort. 

Ezzel a Vive nagyjából egyszerre jelenik meg az Oculus Rifttel. A késés persze nem meglepő, hiszen a fejlesztői változatot még tavaszra ígérték, de csak júniusban kezdett el kifutni. 

Az HTC előtt nehéz út áll, együttműködés a Valve csapatával ide vagy oda. Az HTC jelenleg is belső átalakításokat és stratégiaváltásokat végez, főként az okostelefonjai miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.