Hirdetés

Késik az HTC VR-headsete



|

Jövő áprilisra várható a Vive VR megjelenése.

Hirdetés

Régóta várunk a VR headsetekre, így az HTC megoldására is. Sajnos egy darabig még kell, ugyanis az eredetileg decemberre tervezett Vive VR mégsem lesz az idén elérhető. 

Hirdetés

A jó hír az, hogy nem kell sokat várni: ha minden jól megy, 2016. áprilisában már megjelenik a headset. 

Sajnos a gyártó sokáig halogatta a döntést, az viszont egyre biztosabbnak tűnt az elmúlt két hónapban, hogy le kell mondani a 2015 végi vagy a 2016 eleji megjelenésről. Konkrét dátum most sincs, de remélhetőleg az áprilist már sikerül tartani. 

A döntéssel párhuzamosan az HTC elárulta, hogy a januári CES-en kiadnak egy másodikgenerációs HTC Vive Developer Kitet. A fejlesztők nagyjából 7000 darabot kaphatnak a csomagból. 

Vannak, akik kissé csalódottak a késés miatt, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy továbbra sem túl izmos a Vive-ra elérhető tartalmak listája (ettől a problémától minden modell szenved). Ennek fényében annyira nem meglepő a néhány hónapos késés. 

A csúszással az Oculus lehetőséget kapott, hogy az első prémium VR headsetet tegye le a fogyasztói piac asztalára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.