Hirdetés

Készül az Apple AR-szemüvege



|

Vezeték nélkül kapcsolódna az iPhone-hoz, és leghamarabb 2018-ban érkezhet.

Hirdetés

A Google Glass végül sosem nyerte el azt a szerepet, amit a Google eredetileg szánt neki. A probléma az 1500 dolláros vételár és a beépített kamera volt, amely miatt a készülék viselőit sok helyen nem látták szívesen. 

Hirdetés

A jelek szerint azonban az Apple is tenne egy próbát az okosszemüvegek világában. Azt már tudjuk, hogy Tim Cook a kiterjesztett valóságban hisz, és a jelentések szerint már készül is az Apple AR-szemüvege, amely vezeték nélkül csatlakozna az iPhone-hoz. 

Az Apple csak néhány alkatrészt rendelt a Bloomberg forrásai szerint, vagyis a sorozatgyártás még messze van. Egy jól értesült illető úgy tudja, hogy leghamarabb 2018-ban mutatkozhat be a termék. 

Tim Cook a múltban többször kiállt a kiterjesztett valóság hasznossága és jövője mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.