Hirdetés

Ma érkezik a Daydream VR-headset



|

Állítólag a mai Google-rendezvényen mutatkozik be a 79 dolláros VR-headset.

Hirdetés

Ma tartja meg a várva-várt rendezvényét a Google, amelyen a Pixel és a Pixel XL mellett a Google Home okoshangszóró, az új Chromecast és minden bizonnyal az Andromeda rendszer is megmutatja magát. 

Hirdetés

A Variety forrásai szerint a Google lerántja a leplet az első VR-headsetről is, ami már a Daydream platformra épít. 

A Daydream VR-headset gyakorlatilag egy felújított Google Cardboard lesz, amelynek nincs saját kijelzője vagy processzorra - azokat a behelyezett okostelefon biztosítja. 

Az új headset azonban úgy lett tervezve, hogy fizikai távirányítókkal és mozgásérzékelőkkel dolgozzon, vagyis lehetővé teszi a VR-appokkal az interakciót. Úgy tudni, hogy az HTC gyártja. 

A platform minimális követelményeket is előír, vagyis biztosan támogatja majd az új Daydream headset a Pixelt és a Pixel XL-t. Egyelőre nem tudni, hogy milyen más okostelefonok kerülhetnek még fel a kompatibilitási listára. 

A Daydream VR-headset ára állítólag 79 dollár lesz. Ez a Cardboardhoz képest drága, de olcsóbb a Samsung Gear VR megoldásánál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.