Hirdetés

Már a virtuális valóságban is működik a Google Earth



|

Sajnos egyelőre csak az HTC Vive headsettel lehet használni a VR-verziót.

Hirdetés

A Google Daydream View VR-headsete már a piacon van, az első appok egyike pedig a Google Street View VR-verziója volt rá. 

Hirdetés

Ennél azonban sokkal látványosabb a Google Earth VR-kiadása. Az app virtuális valóságra felkészített verziójával műholdas és 3D-s képek segítségével lehet felfedezni a bolygót. 

Sajnos a Google Earth VR egyelőre nem érhető el a Daydream platformra. Ebben a pillanatban kizárólag az HTC Vive headsettel használható, amihez egy VR-képes PC is szükséges. 

A Google azt ígéri, hogy a jövőben más platformokra is elérhetővé teszi ezt a változatot. Nagy valószínűséggel azonban a következő nem a Daydream lesz, hanem az Oculus Rift. 

A videóban az látható, hogyan lehet az HTC Vive kontrollerével navigálni. A Google mindezt ajánlott célállomásokkal is segíti, nehogy valaki eltévedjen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.