Hirdetés

Már megy az HTC VR-alkalmazásboltja



|

A Viveport alkalmazásbolt nem a játékokra koncentrál - kifejezetten VR-appokat kínál.

Hirdetés

A virtuális valóság mostanában leginkább a játékosok és a játékok miatt kap nagy figyelmet, azonban az HTC Vive, az Oculus Rift és a PlayStation VR másra is használhatóak. 

Hirdetés

Sok olyan app létezik, amelynek a segítségével különféle dolgokat lehet felfedezni, tanulmányozni, esetleg 360 fokban élvezni a filmeket, videókat, zenéket, vagy éppen festményeket készíteni. 

Az HTC elérkezettnek látta az időt egy külön alkalmazásbolt számára, amely nem játékokat, hanem kifejezetten VR-appokat tartalmaz. Ez lett a Viveport, és már a múlt hét végén elindult

Míg a játékokat a Valve Steam platformján keresztül lehet megvásárolni, addig a Viveport kifejezetten appokra koncentrál. Az induláskor 60-ból lehetett választani, ami ugyan nem sok, de a technológia fejlődésével a kínálat is szélesedik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.