Hirdetés

Március 15-én mutatja meg magát a PlayStation VR



|

A Sony külön eseményt rendez a VR-headsettel kapcsolatban.

Hirdetés

Hamarosan végre többet tudunk majd a PlayStation VR headsetről, ami a PlayStation 4-et egészíti ki. 

Hirdetés

Miután hónapokig csend volt az eszközzel kapcsolatban, az izgalmak most fokozódnak: a Sony március 15-én egy külön eseményt tart San Franciscóban, a Game Developers Conference alatt. A szerencsések itt élőben is kipróbálhatják, mit alkotott a gyártó. 

A PlayStation VR-t eredetileg két éve mutatták be a GDC-n, akkor még Project Morpheus kódnév alatt. Várhatóan az idei év első felében érkezik, de a konkrét megjelenési dátum és az árazás még váratnak magukra. 

A Sony minden bizonnyal új gamer platformként kezeli majd a headsetet. Ennek ellenére az egyik legolcsóbb megoldás lehet a piacon, miután az Oculus Rift ára 599, az HTC Vive-é pedig 799 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.