Hirdetés

Mindennél valóságosabb képet ad a Google Cardboard Plastic



|

A világ első aktuális valóság-headsetje elképesztő élményt ígér.

Hirdetés

Különleges nap a mai, éppen ezért sok nagy gyártó ma mutatja be az év leghihetetlenebb újdonságait... A Google sem maradt ki a sorból. 

Hirdetés

Az Oculus Rift és az HTC Vive megjelenése után egyre nagyobb erővel dübörög a virtuális valóság. A Google is rákapcsolt, és most itt a következő lépcső: a Google Cardboard Plastic

Ez a világ első aktuális valóság-headsete, amely 4D-s integrált kilátást nyújt, 360 fokos hangzással és valós érintési visszajelzésekkel. A segítségével valóban látjuk és érezzük, ami előttünk van. 

Mi valódibb a valódinál? Semmi. És ezt bizonyítja az új headset is, műanyagból. 

Miközben a lenyűgöző környezet miatt itt már nem gond a fejpánt megléte, addig további kiegészítők várhatóak az eszközhöz, amelyből egyedi verziókat is készíthetnek majd a gyártók. 

Szerintetek a virtuális valóságé vagy az aktuális valóságé a jövő...? Meggyőző volt a Google mai meglepetése?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.